Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

4 роки ago admin 0

На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, 20 лютого в смт Воловець відбувся мітинг-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Присутні хвилиною мовчання вшанували  пам’ять Героїв Небесної Сотні та всіх тих, хто віддав своє життя захищаючи рідну державу.

До присутніх звернулися  голова районної ради Лопіт І. І., керівник апарату районної державної адміністрації Сличко І.В. та Воловецький селищний голова Попелич М. А. В своїх виступах вони наголосили, що кожен свідомий громадянин України має пам’ятати шляхетний вчинок Небесної Сотні, адже вони віддали своє життя за всіх нас, за світле майбутнє нашої країни.

Учасники мітингу поклали квіти та свічки до стенду зі світлинами загиблих Героїв Небесної Сотні та до пам’ятного знаку Борцям за Волю України.

По закінченні мітингу за загиблими Героями Небесної Сотні відслужили  панахиду.

На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали …