Лісівники Рахівщини готуються до наступноїї лісокультурної кампанії

4 роки ago admin 0

Лісівники Рахівщини готуються до наступноїї лісокультурної кампанії. 10 лютого спеціалісти ДП«Ясінянське ЛГ», ДП«Рахівське ЛДГ» та ДП«Великобичківське ЛМГ» зустрілися для захисту лісокультурних проектів в конторі ДП«Великобичківське ЛМГ». За традицією ці проекти захищають головні лісничі, інженери лісових культур та лісничі підприємств. Розгляд цих проектів здійснювала спеціальна комісія, до складу якої увійшли спеціалісти Закарпатського ОУЛМ, доцент кафедри лісівництва УжНУ та директор НПП «Зачарований край».

Захист проектів лісових культур, плантацій та природного поновлення на 2020 рік відбувався в атмосфері всебічного і ґрунтовного аналізу найважливіших проблем під час проведення лісокультурних робіт, лісовідновлення та природного поновлення масивів, які необхідно вирішити в нинішньому році, зробивши, до того ж, вагомий внесок і на перспективу. Зокрема, активно обговорювалися питання своєчасного відновлення зрубів, схеми змішування порід, створення лісових культур у відповідності до типів лісорослинних умов.

Цьогорічний захист проектів лісових культур показав, що проекти стають більш досконалими. На наступний рік по ДП «Рахівське ЛДГ», відповідно до лісокультурного фонду, заплановано заліснити всі суцільні зруби та створити лісові культури на площі 68,4 га. Лісові ділянки, де є достатня кількість природного підросту, заплановані під природне поновлення, загальна площа якого становить 133,7 га. Для успішного лісовідновлення цих ділянок планується часткове введення головних та супутніх деревних порід.

Лісівники Рахівщини готуються до наступноїї лісокультурної кампанії. 10 лютого спеціалісти ДП«Ясінянське ЛГ», ДП«Рахівське ЛДГ» та ДП«Великобичківське ЛМГ» зустрілися для захисту лісокультурних проектів в конторі ДП«Великобичківське ЛМГ». За […]