Закарпатські рятувальники підбили підсумки своєї діяльності за січень

4 роки ago admin 0

Семеро врятованих людей під час пожеж,  ліквідація наслідків 149 надзвичайних подій та пожеж – такі результати роботи закарпатських рятувальників у січні 2020 року.

Пре це йшлося сьогодні, 31 січня,  на підсумковій нараді  з службової діяльності підрозділів оперативно-рятувальної служби Закарпаття, під головуванням першого заступника начальника облуправління ДСНС Володимира Ціцея.

Упродовж звітного періоду, рятувальники приборкали 110 пожеж та ліквідували наслідки 39 різного роду надзвичайних подій, серед яких пошукові операції в горах, ліквідація наслідків дорожньо-транспортних пригод, демеркуризація приміщень, знищення застарілих боєприпасів тощо.

Значна увага також приділялася питанням забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей та проведенню інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань попередження пожеж, а також загибелі й травмування людей на них.

Підбиваючи підсумки наради, Володимир Ціцей акцентував увагу присутніх на основних заходах, які потрібно реалізувати органам та підрозділам цивільного захисту в найближчий період: продовження роботи щодо попередження загибелі й травмування людей на пожежах взимку; контроль за станом пожежної та техногенної безпеки в закладах з масовим перебуванням людей та готовність рятувальних підрозділів до виконання завдань за призначенням.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_2287.JPGDSC_2283.JPG

DSC_2291.JPGDSC_2305.JPG

DSC_2293.JPGDSC_2307.JPG