Колектив та депутатський корпус Хустської міської ради веселила «Весела коляда»

4 роки ago admin 0

У вівторок, 24 грудня, перед початком позачергового засідання IX сесії Хустської міської ради VII скликання колядували та щедрували. Гурт Хустського професійного ліцею №10 «Весела коляда» на чолі з керівником Олександром Анишинцем завітав безпосередньо до сесійної зали, аби традиційно засіяти на добро тим, хто дбає про життєдіяльність міста над Тисою.

Так, в залі панувала по-справжньому різдвяна атмосфера.
Колектив ради та депутати насолоджувалися талантом молоді і самі підспівували
знані щедрівки та колядки. Опісля насправді вдалого виступу взяв слово
Хустський міський голова Володимир Кащук, який привітав усіх присутніх з
Новорічно – Різдвяними святами:

«Дорога молодь, шановні колеги! Тепло й сердечно вітаю вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, й наше сьогодення, і таки мрії про майбутнє, – з прийдешніми Новим  роком і Різдвом Христовим!

Для кожного з нас ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового періоду, нових надій і сподівань. У цей час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найріднішими, дарувати їм свою любов і піклування. Усе це єднає та зближує людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихає на нові звершення та добрі справи. Пам’ятаймо: ніщо добре не дається легко. Усім разом треба долати життєві труднощі, примножувати й покращувати своєю працею, сумлінням і розумом наше життя, розбудовувати рідний край і Вітчизну.

Тож, нехай Новий 2020 рік прийде до вас, хустяни, лише з радістю, буде щедрим на здійснення планів і сподівань, додасть сил, здоров’я й оптимізму, принесе із собою впевненість і стабільність. Миру й достатку вашим родинам! Нехай чарівні новорічні дзвони щастя ллються у ваші домівки, а тепло різдвяної свічки зігріває ваші серця й надає душевної рівноваги та благополуччя. Упевнений, Новий рік принесе в кожен дім мир, спокій і добробут. Благословенним нехай буде завтрашній день, і дай Господь усім нам снаги жити й творити в ім’я України!

Щасливого нового року й веселих різдвяних свят!»

До слова, колядники, як годиться, вийшли від доброго газди не з пустими руками.          

Прес-служба Хустської міської ради