У Хусті офіційно відкрили й Різдвяний ярмарок

4 роки ago admin 0

Без сумніву, вже вкотре додав він середмістю казкової святковості, передноворічного настрою та, власне, колориту. Адже 5 років поспіль організатори залучають найкращих умільців та виробників краю. Цьогорічна зима зберегла традицію і от ярмарок наразі діє. Триватиме ж він дещо менше місяця, до 14-го січня.

Вже п’ятий рік традиційно о цій порі у Хусті відкрили ярмарок європейського зразка із збереженням місцевого колориту. Так, вкотре організатори заручилися підтримкою міської влади та залучили найкращих умільців і виробників краю, аби здивувати відвідувачів різноманіттям продукції та гарантувати якість. 

Власне, тутешня атмосфера просто вражає. Смаколики на полицях і запашні аромати в повітрі 100%-во не залишать байдужим абсолютно нікого. А ще – пряний глінтвейн, закарпатські – сир, мед, напої, страви, новорічні прикраси та речі хендмейду. Крім того, супровід тематичної музики – не повний перелік того, що презентують на ярмарку й цьогоріч. Тож, тут, дійсно, є на що подивитися, що придбати і чим поласувати.

Прес-служба Хустської міської ради