Лісівники Нацпарку “Зачарований край” оголосили конкурс на кращу новорічну композицію

4 роки ago admin 0

Лісівники Нацпарку “Зачарований край” оголосили конкурс на кращу новорічну композицію. На початку грудня кожного року НПП «Зачарований край» організовує конкурс між учнями шкіл Іршавського району на кращу новорічну композицію.

Мета проведення:

Виховання шкільної молоді в дусі бережливого ставлення до природи:

– пропаганда із збереження хвойних дерев;

– формування практичних умінь та навичок по виготовленню новорічних композицій.

Для участі в конкурсі необхідно: створити до Новорічних свят альтернативну еко-ялинку власними руками або новорічний букет. Сфотографувати виготовлену роботу та надіслати на нашу адресу або на електронну пошту, або принести (прислати) до нас готові роботи.

Останній термін подачі конкурсних робіт – 16 грудня 2019 року. Роботи подавати за адресою НПП «Зачарований край»: Іршавський р-н, с. Ільниця, вул. Партизанська б/н, 90130 (адмінбудівля), або надсилати на електронну пошту email: info@nppzk.info (тел/факс. 03144 79002, 79802),

При подачі робіт потрібно вказувати: прізвище, ім’я, по-батькові автора, місце проживання та навчання (школа, клас). На переможця чекає нагорода!!!

Лісівники Нацпарку “Зачарований край” оголосили конкурс на кращу новорічну композицію. На початку грудня кожного року НПП «Зачарований край» організовує конкурс між учнями шкіл Іршавського району на […]