Відбулися збори працівників апарату суду щодо вжиття заходів запобігання та попередження корупції

4 роки ago admin 0


Сьогодні, в Мукачівському міськрайонному суді , на виконання листа Управління Служби безпеки України в Закарпатській області  від 11.11.2019 року № 58/14/3783 , а також листа ТУ ДСА України в Закарпатській області  від 26.11.2019 №2163 щодо вжиття заходів запобігання та попередження корупції було проведено збори працівників апарату суду.

Заступник керівника апарату суду Купинець М.М. та завідувач сектору управління персоналом – Молнар Н.В., провели навчання працівників апарату суду щодо запобігання та протидії корупції .

Молнар Н.В. нагадала присутнім, що відповідно до  ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції» державні службовці є суб’єктами на яких поширюється дія цього Закону.

Змінами до Закону України “Про запобігання корупції”, які набрали чинності 18 жовтня 2019 р., розширено коло суб’єктів декларування. Відтепер до суб’єктів електронного декларування належать і помічники суддів, які з 01 січня 2020 року також будуть зобов’язані подавати декларації.

            Молнар Н. В. звернула увагу присутніх, що  держслужбовці при звільненні подають декларацію, за період не охоплений раніше поданими деклараціями та зобов’язані наступного року після припинення діяльності подавати в установленому порядку декларацію за минулий рік.

 

 

  

                                                                                                                                    Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду