Створення кадрового резерву серед молоді

4 роки ago admin 0

Хустський центр зайнятості продовжує проєкт «Створення Всеукраїнського кадрового резерву випускників навчальних закладів».

З метою підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці та упередження безробіття, Хустською міськрайонною філією Закарпатського обласного центру зайнятості проводиться робота над створенням кадрового резерву випускників навчальних закладів, шляхом запису відеорезюме. Ця онлайн технологія швидкого пошуку і підбору кадрів на запити роботодавців дає можливість отримати роботу своєї мрії, скоротити шлях до працевлаштування.

Відеорезюме – це
короткий ролик, у якому шукач роботи стисло описує свою навчальну та трудову
біографію, свої професійні досягнення.

У понеділок, 25 листопада, фахівцями відділу активної підтримки населення філії проведено роботу щодо створення такого резерву з студентами-випускниками Закарпатського лісотехнічного коледжу ДВНЗ «Національний лісотехнічний університет України», за спеціальністю «Економіка». Впевнені, що самопрезентація у відеоролику допоможе нашим претендентам привернути увагу та збільшити свої шанси щодо працевлаштування у потенціальних роботодавців. За результатами співбесіди з учасниками заходу, 7 випускників записали відеорезюме.

Хустська міськрайонна філія Закарпатського обласного центру зайнятості