ТРОТУАР НА РОЗІ ВУЛИЦЬ ШЕВЧЕНКА І КАРПАТСЬКА

4 роки ago admin 0

   20 листопада 2019 року завершено роботи по капітальному ремонту чергової ділянки тротуарів по вулиці Карпатська.

   Як вовідомлялося раніше, паралельно з ремонтом інших ділянок тротуарів, було розпочато ремонт чергової ділянки. На даний час роботи з укладання плитки нового тротуару на розі вулиць Карпатська і Шевченка завершені.

   Мешканці селища мають можливість оціники зручності ділянки тротуару по вул. Карпатська, який тепер зєднано з тротуаром вздовж житлового будинку № 1, що по вулиці Шевченка. Напевно, вже й не всі згадають аварійні дерева в цьму місці, коріння яких підняло і зламало старий тротуар та баюру, яка щоразу утворюванася біля будинку після дощів. Тепер на тому місці тротуар, з відгалуження в бік автостанції і ринку. Для відведення дощової води обладнано зливову каналізацію. Роботи також виконані ТОВ "Свалява-Міськбуд".

   Найближчим часом завершаться всі роботи по укладанню тротуарів правого боку вулиці Карпатся, які було заплановано виконати в поточному році. А на наступний рік вже готови і чекає виконання проект ремонту тротуару цієї ж вулиці від автобусної станції – 2 до дитягого садочка № 2.