Свалявські та ужгородські рятувальники вчили дорослих та дітей, як здолати пожежу

4 роки ago admin 0

В осінньо-зимовий період особливої актуальності набуває тема безпеки громадян під час опалювального сезону. Тому рятувальники Свалявського райвідділу У ДСНС України у Закарпатській області посилюють роз’яснювальну роботу серед населення щодо безпеки при експлуатації приладів опалення. Так, 20 листопада надзвичайники провели профілактичне відпрацювання житлового сектора села Голубине.

Під час спілкування з власниками приватних домоволодінь акценти ставилися на дотриманні правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Зокрема, фахівці Служби порятунку зауважили, щоб уникнути біди не слід залишати без нагляду розтоплені печі та перегрівати, а також не експлуатувати їх без протипожежної розділки, чи сушити на них одяг. Наголошувалося на забороні використовувати для розпалювання грубок легкозаймисті та горючі рідини.

А от ужгородські надзвичайники завітали до загальноосвітньої школи № 7, де розповіли школярам про правила поведінки в різних життєвих ситуаціях та навчили як користуватись первинним засобом пожежогасіння – вогнегасником.

Кожному співрозмовнику співробітники ДСНС вручили листівки з попереджувальним змістом.

У ДСНС України у Закарпатській області

photo_2019-11-20_13-04-42.jpgphoto_2019-11-20_13-04-56.jpg

IMG_0041.jpgIMG_0044.jpg