У закарпатських лісівників триває осіння лісокультурна кампанія

4 роки ago admin 0

У Міжгірському лісгоспі відбулась виїздна колегія Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Присвячене засідання попереднім підсумкам роботи Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та держлісгоспів за 9 місяців 2019 року. Про хід виконання лісовідновлювальних робіт під час засідання колегії доповів головний лісничий Закарпаття Ігор Коцур.

Ліс – багатство, яке подароване Богом закарпатцям. Але якщо його марнотратно використовувати, то можна залишитися банкрутом: все залежить від господаря.

Відтак закарпатськими лісівниками з початку року станом на 1 листопада проведено лісовідновлення на площі 2330,3 га, в тому числі 760,0 га лісових культур та 1570,3 га шляхом природного поновлення, з яких сприяння природному поновленню проведено на площі 970, 0 га.В розрізі підприємств залишилось виконати завдання з відтворення лісів на площі 24,2 га.

Наразі осіння лісокультурна кампанія триває у Воловецькому, Перечинському, Свалявському та Рахівському лісгоспах.

Окрім того, працівниками підприємств, підпорядкованим Закарпатському ОУЛМГ проведено 4425,6 га доглядів за лісовими культурами (101% до річного плану) та 455,4 га доповнень лісових культур (106% до річного плану). Залишилося виконати завдання з догляду за лісовими культурами на площі 101,1 га. По доповненню лісових культур зашилось виконати 39,3 га.

У Міжгірському лісгоспі відбулась виїздна колегія Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства. Присвячене засідання попереднім підсумкам роботи Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та […]