У Березнянському лісгоспі перевіряли охорону праці

4 роки ago admin 0

З метою підвищення рівня знань працівників ДП «Великоберезнянський лісгосп» з питань охорони праці на посадах помічників лісничих, майстрів лісу, контролерів лісозаготівельного виробництва, інших посадових осіб структурних підрозділів, які керують, або займаються роботами підвищеної небезпеки на підприємстві в жовтні-листопаді місяці було проведено щорічне спеціальне навчання з посадовими особами та перевірка їх знань. Усього перевірено знання 71 працівника. У роботі комісії взяв участь головний спеціаліст відділу використання лісових ресурсів, механізмів та охорони праці Закарпатського ОУЛМГ Василь Герич.

Впевнені, що набуті працівниками знання будуть постійно застосовуватись у щоденній першочерговій профілактичній роботі з охорони праці, при оцінюванні й усуненні неприйнятних ризиків на кожному робочому місці, що в свою чергу дасть можливість зберегти безцінне людське життя.

З метою підвищення рівня знань працівників ДП «Великоберезнянський лісгосп» з питань охорони праці на посадах помічників лісничих, майстрів лісу, контролерів лісозаготівельного виробництва, інших посадових осіб структурних […]