Колектив лісівників Закарпаття вітає Дмитра Чусу з ювілеєм!

5 років ago admin 0
Сьогодні своє 45-річчя відзначає лісничий Турбатського лісництва Дмитро Дмитрович Чуса. Колектив лісівників Закарпаття вітає ювіляра з Днем народження!
 
Дмитро Дмитрович – невтомний трудівник зелених легенів і нащадок лісоруба, який зробив відомим Закарпаття на весь світ. Має великий авторитет та повагу серед колег. Працює за принципом: якщо братися за справу, то виконувати її максимально якісно і доводити до кінця. Саме тому Турбатське лісництво завжди на передових позиціях при виконанні виробничих завдань. Тут у належному стані лісові культури, розвивається бджільництво, вирощується декоративний посадковий матеріал, впроваджуються інноваційні та природозберігаючі технології.
 
Шановний Дмитро Дмитрович, у цей святковий день бажаємо Вам здоров’я, радості, добра, невичерпної наснаги, сил та енергії, оптимізму та мудрості.
Великого людського щастя, родинного добробуту, миру та спокою на нашій українській землі. Нехай Боже благословення супроводжує Вас, а прихильна доля сприяє у спільних справах задля розквіту нашої держави та лісогосподарської справи.

Сьогодні своє 45-річчя відзначає лісничий Турбатського лісництва Дмитро Дмитрович Чуса. Колектив лісівників Закарпаття вітає ювіляра з Днем народження!   Дмитро Дмитрович – невтомний трудівник зелених легенів […]