Пліч-о-пліч лісівники та мешканці гасили вогонь на Тячівщині

4 роки ago admin 0

Пліч-о-пліч лісівники та мешканці гасили вогонь на Тячівщині. Колектив Тячівського лісгоспу закликає громадян не спалювати суху траву.

– Шановні громадяни ! Колектив ДП «Тячівське ЛГ» просить Вас не спалювати суху траву та листя !!! Так як у зв’язку з тривалою сухою погодою збільшується кількість загорянь на землях сільськогосподарського призначення і є велика загроза загорянь як лісової підстилки у вигляді сухого листя так і лісових масивів !Це все становить небезпеку ,як для деревноі рослинності так і для лісових мешканців”, – зазначила директор Тячівського лісгоспу Наталія Катреняк.

Також Наталія Іванівна висловила подяку небайдужим жителям сіл Ганичі та Калини, які разом з лісовою охороною ДП «Тячівське ЛГ» учора, 30.10.19р., цілий день і тепер вночі вели боротьбу з загоряннями сільгоспугідь та чагарників на горі «Плеша».

Пліч-о-пліч лісівники та мешканці гасили вогонь на Тячівщині. Колектив Тячівського лісгоспу закликає громадян не спалювати суху траву. – Шановні громадяни ! Колектив ДП «Тячівське ЛГ» просить […]