На Хустщині недотримання вимог пожежної безпеки в лісі призвело до пожежі

4 роки ago admin 0

На Хустщині недотримання вимог пожежної безпеки в лісі громадянами призвело до пожежі в с. Становець.

23.10 2019. о 16 год. 30 хв., працівниками Драгівського лісництва у с.Становець було виявлено лісова пожежа на площі 0,7 га, в важкодоступому, кам’яному місці.

При обстеженні було виявлено початкове загорання сухої трави на землях сільської ради, на межі з Березівським лісництвом, звідки вогонь перейшов у лісові насадження в кв.23 вид.1 та кв.23 вид.28. Горіли лісова підстилка. Силами лісової охорони в кількості 12 чоловік та небайдужим жителів, пожежа було локалізовано, а 24.10.2019 р. о 11 год. за к.ч., повністю ліквідовано на площі 1,5 га.

При розстеженні обставин виникнення лісових пожежі, було виявлено слід навмисного підпалу сухої трави невідомою особою яку встановити не вдалося.

З метою запобігання виникнення та недопущення лісових пожеж звертаємося до жителів району району з проханням утримуватися від відвідування лісів та лісонасаджень, обережно поводитись з вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки в лісах. Не розводьте вогнища у недозволенних місцях, або поблизу лісового масиву, не пишіть у лісі, бо недбало кинутий недопалок може стати причиною великої біди.

Будьте пильні, адже від цього може залежати ваше життя і життя оточуючих. А у випадку небезпеки – негайно телефонуйте за номером “101”.

На Хустщині недотримання вимог пожежної безпеки в лісі громадянами призвело до пожежі в с. Становець. 23.10 2019. о 16 год. 30 хв., працівниками Драгівського лісництва у […]