Про роботу в жовтні говорили рятувальники Закарпаття на підсумковій нараді

4 роки ago admin 0

31 жовтня  в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулась нарада за результатами службової діяльності пожежно-рятувальних підрозділів у жовтні поточного року.

На заході, який відбувся під головуванням першого заступника начальника закарпатських рятувальників Володимира Ціцея, взяли участь керівний склад Управління та структурних підрозділів області. Розпочали з приємного – вручення особовому складу чергових спеціальних звань та відзнак за сумлінну службу.

На нараді обговорили досягнення, статистику, стан реагування на надзвичайні події та ситуації в області, що виникали за звітний період, а також заходи, спрямовані на покращання виконання завдань за призначенням.

Щодо пожеж, то у жовтні цього року майже на чверть сталося менше пожеж, ніж за аналогічний період 2018 року. Проте вогняна біда забрала життя п’ятьох людей. А опалювальний сезон лише стартував. А багаторічна статистика підтверджує, що саме холодної пори на пожежах гине більше краян.

На жаль, з початку року в області спостерігається тенденція щодо збільшення кількості пожеж. Так, упродовж 10 місяців 2018 року в регіоні було 1844 пожежі, а цьогоріч за аналогічний період вже виникло 2602 загорання.

Підсумовуючи результати наради, Володимир Ціцей наголосив, що основна увага підрозділів Управління має бути зосереджена на попередженні загибелі й травмування людей на пожежах та різного роду надзвичайних ситуаціях. На часі – забезпечення готовності пожежно-рятувальних підрозділів до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду, а саме: підготовка техніки та спорядження до роботи в умовах низьких температур, уточнення розрахунків, удосконалення взаємодії з аварійними підрозділами інших органів влади, перевірка готовності пунктів обігріву до прийому громадян.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_1154.JPGDSC_1145.JPG

DSC_1158.JPG