Лісівники ДП “Брустурянське ЛМГ” знають: майбутнє за шкільним лісництвом (ВІДЕО)

4 роки ago admin 0
Лісівники Брустурянського лісомисливського господарства з шкільних років навчають любити природу яка нас оточує. Саме тому на підприємстві діє шкільне лісництво, до якого входять учні Лопухівської загальноосвітньої школи.
Сьогодні у шкільному лісництві виховується 14 учнів від 5 до 10 класу. Теоретичні знання вони отримують у будівлі держлісгоспу, де лісівники проводять з дітьми заняття. Натомість практичні знання, які діти полюбляють найбільше, безпосередньо у лісі, розсадниках та горах. Крім цього, з настанням осені, діти разом із лісівниками розпочинають сезон підгодівлі диких тварин. Для самих вихованців шкільного лісництва, підгодівля звірів найцікавіший процес, адже саме тоді вдається не тільки допомогти лісовим мешканцям, але й нерідко побачити їх.
Так, на території Брустурянського лісомисливського господарства лісівниками розміщено більше ста годівниць та підгодівельних майданчиків. Сюди разом із дітьми лісова охорона приносить кукурудзу, сіно, сіль. Завдяки цьому олень благородний, козуля кабан та заєць мають змогу перезимувати навіть найлютішу зиму.

Лісівники Брустурянського лісомисливського господарства з шкільних років навчають любити природу яка нас оточує. Саме тому на підприємстві діє шкільне лісництво, до якого входять учні Лопухівської загальноосвітньої […]