Природа готується до зими, а рятувальники Закарпаття до небезпек зимового періоду

5 років ago admin 0

Рятувальники Управління ДСНС України у Закарпатській області завершують підготовку інженерної і спеціальної техніки, автомобілів підвищеної прохідності, пересувних електростанцій, пунктів обігріву та життєзабезпечення, необхідних для надання допомоги населенню та протидії загрозам осінньо-зимового періоду.

Сьогодні, 25 жовтня, готовність техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення  особисто перевірив заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Дмитро Лешко.

Даний підрозділ обрано не випадково, адже саме тут, зосереджена більшість спецтехніки, яка, в разі потреби, залучається для ліквідації надзвичайних подій та ситуацій на всій території краю.

Особлива увага зверталась на технічний стан рятувального автопарку, пунктів життєзабезпечення та обігріву. Також були відкориговані розрахунки сил і засобів підрозділу на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ускладненням метеорологічних умов, які можуть спричинити порушення нормального функціонування об’єктів життєзабезпечення населення, порушення руху на автомобільних шляхах області.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSCF7788.JPGDSCF7818.JPG

DSCF7848.JPGDSCF7875.JPG

DSCF7825.JPGDSCF7903.JPG