Рятувальники навчали дітей правилам поведінки у різних життєвих ситуаціях

5 років ago admin 0

18 жовтня ужгородські рятувальники завітали до загальноосвітньої школи №14 м. Ужгород, аби розповісти школярам про правила поведінки в різних життєвих ситуаціях.

У формі лекції працівники ДСНС ознайомили учнів із  заходами безпеки під час використання електропобутових та газових приладів, а також як діяти у випадку виникнення пожежі та під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

У свою чергу великоберезнянські рятувальники завітали до ліцею, що заходиться у с. Кострино. Тут працівники ДСНС для вихованців заходу провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», у рамках якої знайомили учнів із роботою рятувальника та нагадали про правила пожежної безпеки у побуті.

Під час зустрічі із школярами вогнеборці продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання, показали, як і для чого його використовують. Для школярів було цікаво побачити, як подається вода через пожежний рукав, посидіти у кабіні пожежного автомобіля та приміряти одяг та спорядження вогнеборців.

Разом із тим, фахівці ДСНС провели роз’яснювальну роботу з дітьми та пояснили, наскільки важливо дотримуватися правил пожежної безпеки та застерегли від дитячих пустощів з вогнем. Особливу увагу рятувальники приділили роз’ясненню правил безпеки у осінньо-зимовий період.

DSCN4385.JPG   DSCN4393.JPG

DSCN4404.JPG   DSCN4450.JPG

IMG_8503 (1).jpg   IMG_8507.jpg

У ДСНС України у Закарпатській області