Обласний театр драми та комедії в Хусті прем’єрно покаже виставу "Коматозники"

5 років ago admin 0

2020 жовтня Закарпатський обласний театр драми та комедії покаже прем’єрну виставу сучасного драматурга Юрія Васюка – трагікомедію на одну дію без антракту “Коматозники”.

Другий театральний сезон зорієнтований на розширення жанрів та пошук неординарних режисерських втілень. У репертуарі театру вже закріпилися три дорослі вистави, три дитячі й один театралізований концерт. Майже всі вони за участі оркестру. Цього разу театр вирішив поекспериментувати в жанрі трагікомедії, взявши сучасну п’єсу “на злобу дня” авторства драматурга з Чернігова Юрія Васюка у постановці головного режисера театру В’ячеслава Давидюка.

Це розповідь про людей різних соціальних класів, які опинилися на межі перетину двох світів. Невипадковий збіг обставин зводить у реанімаційній суддю, депутатку і священика. За якусь мить їхні душі стануть перед Терезами Вічності, аби з’ясувати, куди ж відправиться кожна з них. Починається конвульсійна боротьба за єдиний квиток до Раю. Товариство настільки звикло до брудних махінацій, схем, безкарності та зловживання службовим становищем у земному житті, що не одразу розуміє свою безпорадність в іншому вимірі – житті загробному.