Звернення лісівників Закарпаття до очільника області

5 років ago admin 0

Звернення лісівників Закарпаття до очільника області

Шановний Ігоре Самійловичу,

​користуючись нагодою засвідчуємо Вам свою повагу і бажаємо успіхів у всіх Ваших починаннях!

​Лісівники краю вдячні Вам за готовність до обговорення та розв’язання актуальних проблем лісової галузі та Вашу виваженість під час прийняття управлінських рішень.

​За Вашою ініціативою 01 жовтня в приміщенні Закарпатської ОДА відбувся “круглий стіл” за участю лісівників, деревообробників та лісозаготівельників області.

​Під час одного із найраціональніших виступів “круглого столу” депутата обласної ради Ірини Мацепури, остання повідомила про непоодинокі випадки цілеспрямованої фейкової атаки на лісову галузь, що розпочалася ще у 2014 році

​Лісівники повністю підтверджують даний факт у зв’язку з чим висловлюють своє обурення щодо діяльності окремих осіб, які спрямовують усі свої зусилля щоб скомпрометувати як начальника управління лісового та мисливського господарства Валерія Мургу так і галузь вцілому.

​Найактивнішим “діячем” в даній справі є голова громадської організації “Справа і честь” Микола Кокіш-Мельник, сторінки якого у соціальних мережах сміло можна назвати “анти-лісівник”.

​У своїх численних публікаціях і зверненнях останній не підбираючи слів паплюжить як окремих працівників лісових господарств так і цілу галузь.

​Безпідставні та необґрунтовані публікації Кокіш-Мельника неодноразово вводили в оману працівників правоохоронних органів, які змушені по них відкривати кримінальні провадження, а згодом їх закривати у зв’язку із відсутністю ознак злочину, витравивши при цьому велику кількість ресурсів та зусиль на перевірку неправдивих домислів “активіста”.

​В своїх публікаціях пан Микола настільки знахабнів, що дійшов навіть до звинувачень голови Закарпатської ОДА, який за його домислами “дахує” “лісову мафію”, хоча ще донедавна сам Кокіш-Мельник замаскувавшись громадським діячем брав участь в обговоренні екологічних проблем області за участю очільника краю.

​На нашу думку, такі дії з боку Кокіш-Мельника, не лише принижують гідність працівників нашої галузі, але й негативно впливають на репутацію цілої області.

​Варто зазначити, що сам Кокіш-Мельник являється “лісівником-перевертнем”, оскільки в свій час був звільнений з державного підприємства “Рахівське лісове дослідне господарство” за численні незаконні рубки.

​Враховуючи наведене, просимо Вас критично підходити до будь-яких заяв М. Кокіш-Мельника, а в свою чергу лісівники завжди відкритті та готові до співпраці із Закарпатською ОДА, іншими органами державної влади та місцевим самоврядуванням.

​З повагою до Вас, працівники лісогосподарських підприємств Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства

Звернення лісівників Закарпаття до очільника області Шановний Ігоре Самійловичу, ​користуючись нагодою засвідчуємо Вам свою повагу і бажаємо успіхів у всіх Ваших починаннях! ​Лісівники краю вдячні Вам […]