У лісівників Березнянщини проводиться осіння інвентаризація

5 років ago admin 0

У ДП «Великоберезнянський лісгосп» проводиться осіння інвентаризація лісових культур та інвентаризація у розсадниках.

На підприємстві створена інвентаризаційна комісія, яка протягом місяця має провести облік і оцінку якості молодих насаджень згідно технічних вимог та стандартів, а саме:  інвентаризацію одно-, дво-, трирічних лісових культур всіх категорій; атестацію чотирирічних і старших лісових культур, які не переведені в покриту лісом площу; інвентаризацію садивного матеріалу у розсадниках, шкілках, плантаціях.

Облік та оцінка якості лісокультурних об’єктів здійснюється у відповідності до «Інструкції з проектування, технічного приймання, обліку та оцінки якості лісокультурних об»єктів». На підприємстві  у поточному році звернена особлива увага на забезпечення виконання основних показників лісокультурного виробництва, спрямованих   на подальше розширене відтворення природних рослинних ресурсів на території Великоберезнянщини.

У ДП «Великоберезнянський лісгосп» проводиться осіння інвентаризація лісових культур та інвентаризація у розсадниках. На підприємстві створена інвентаризаційна комісія, яка протягом місяця має провести облік і оцінку […]