Відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України

5 років ago admin 0

11 жовтня  в смт Воловець за участі військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, співробітників силових структур району, представників трудових колективів та громадськості відбулися урочистості з нагоди  Дня захисника України.

Присутні вшанували хвилиною мовчання  пам’ять тих, хто віддав своє життя захищаючи рідну державу та поклали квіти  до пам’ятного знаку Борцям за Волю України.

Зі словами привітання до всіх присутніх звернулися голова  районної державної адміністрації  В. Рогова та голова районної ради І. Лопіт та привітали земляків, які були і є захисниками незалежності, цілісності нашої Держави, побажали міцного здоров’я, мирного неба, щастя та добробуту у родинах. 

Захід супроводжувався виступами вихованців дитячої школи мистецтв.

По закінченні заходу о. Роман та о. Василь відслужили  панахиду за загиблими Героями.

Після завершення урочистостей керівництво району разом з учасниками АТО  вшанували пам’ять та поклали квіти до могил загиблих бійців Горбатюка В. в селі Підполоззя, Ігнатишина Р. в селі Скотарське та Тимохіна І. в селі Нижні Ворота.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

11 жовтня  в смт Воловець за участі військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, співробітників силових структур району, представників трудових колективів та …