Закарпатські рятувальники та лісники здіснили перевірку лісових масивів краю

4 роки ago admin 0

Проінформували населення, щодо ризиків виникнення загорань у природних екосистемах та й виявили порушників правил пожежної безпеки

Сьогодні, 9 жовтня хустські рятувальники спільно з працівниками місцевого лісового дослідного господарства здійснили рейд територією лісового масиву урочища Городилово. Профілактичний захід було проведено не лише для інформування населенням, щодо ризиків виникнення загорань у природних екосистемах, а й для виявлення порушників правил пожежної безпеки.

Зустрічаючи у лісосмузі місцевих мешканців рятувальники та лісники наголошували на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже їх порушення може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

 “Для кращого засвоєння інформації фахівці ДСНС роздали громадянам листівки та пам’ятки відповідного змісту, ознайомившись з якими жителі будуть вести себе більш передбачливо”, – інформує прес-служба  ДСНС України у Закарпатській області.

Проінформували населення, щодо ризиків виникнення загорань у природних екосистемах та й виявили порушників правил пожежної безпеки Сьогодні, 9 жовтня хустські рятувальники спільно з працівниками місцевого лісового […]