Причетних до організації та проведення навчальних зборів резервістів на Виноградівщині відзначили грамотами

5 років ago admin 0

Третього жовтня в малому залі засідань будинку влади відбулися урочистості з нагоди нагородження грамотами командувача військ оперативного командування «Захід» активних учасників та причетних до організації навчальних зборів резервістів.

Представник групи цивільного військового співробітництва ОК «Захід» підполковник Андрій Рисюк подякував присутнім лісівникам та вчителям, які були активними учасниками та надавали допомогу в процесі підготовки до проведення навчальних зборів резервістів, а грамоти та подарунки всі отримували з рук керівника апарату Виноградівської райдержадміністрації Ігоря Вантюха та військового комісара Виноградівського районного військового комісаріату Сергія Зейкана.

Від керівництва райдержадміністрації Ігор Вантюх подякував присутнім освітянам і лісівникам за участь у проведенні навчальних зборів, а представникам збройних сил за високу організацію навчань.

Окрім того, Андрій Рисюк вручив подарунок від командування військ оперативного командування «Захід» керівнику ДП «Виноградівське лісове господарство» Василю Агію, як вдячність за надану лісівниками району допомогу в організації та за активну участь у навчальних зборах.

 

Третього жовтня в малому залі засідань будинку влади відбулися урочистості з нагоди нагородження грамотами командувача військ оперативного командування «Захід» активних учасників та причетних до організації навчальних зборів […]