Берегівський лісгосп увійшов в рейтинг «Компанія року»

4 роки ago admin 0
Днями в Берегівському держлісгоспі відбулася церемонія вручення нагород «1000 кращих молодих підприємств України». Одним із переможців став Берегівський лісгосп.
 
З нагоди 28-ї річниці незалежності України, Всеукраїнським галузево-аналітичним центром спільно з Асоціацією економічного співробітництва та розвитку сформовано перелік рекомендованих до співпраці підприємств з метою підтримки молодих підприємств та компаній, що динамічно розвиваються серед малого та середнього бізнесу.
 
Відтак ДП «Берегівське ЛГ» за попередніми результатами, віднесена до числа надійних і пріоритетних у галузі та інвестиційно привабливих підприємств. Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємство рекомендоване до відзнаки, в рамках програми «1000 кращих молодих підприємств України».
 
«Для нас така відзнака – це не просто висока відзнака, це визнання, символ довіри та доказ професіоналізму всієї нашої команди, що віддано та злагоджено працює над кожним проектом компанії. Така важлива і бажана відзнака у даній номінації говорить про те, що ми рухаємось у вірному напрямку та працюємо на благо Закарпаття», – прокоментував директор Берегівського лісгоспу Богдан Шойного.
 
Відзнака «Компанія року» підтверджує, що державне лісосподарське підприємство є надійним партнером, престижним роботодавцем, пропонує якісні послуги, а також є перспективним для співробітництва та інвестування.
 
Результати аналітики, відмітка про рекомендацію компанії до співпраці та внесення в реєстр Надійних та інвестиційно привабливих підприємств України публікуються на відкритому порталі Аналітичного центру www.ukr-centr.com.ua з правом вільного використання. Експертний аналіз проводиться щорічно, серед всіх підприємств України з урахуванням показників галузі, регіону та критеріїв, що характеризують надійність, інвестиційну привабливість та ефективність роботи підприємства. Метою проведення номінації реалізація інвестиційних проектів, а також відзнака та сприяння розвитку кращих національних товаровиробників, лідерів галузі для підвищення іміджу та престижності підприємств України.
 
 

Днями в Берегівському держлісгоспі відбулася церемонія вручення нагород «1000 кращих молодих підприємств України». Одним із переможців став Берегівський лісгосп.   З нагоди 28-ї річниці незалежності України, […]