Рятувальники Закарпаття спільно з лісниками запобігають пожежам у нашому краї (ФОТО)

5 років ago admin 0
Нагадували про небезпеку розведення багаття у непристосованих для цього місцях, та розповідали правила пожежної безпеки місцевому населенню.

Сьогодні, 30 вересня  працівники  Свалявського, Перечинського  та Мукачівського підрозділів ДСНС в області спільно з працівниками лісових господарств розповідали правила пожежної безпеки місцевому населенню. Також нагадували про небезпеку розведення багаття у непристосованих для цього місцях, розповідали, що не можна кидати недопалки на суху лісову підстилку, залишати після себе сміття, а також непогашене вогнище.

“Спілкуючись з громадянами фахівці служб роздали їм пам’ятки та листівки, в яких детально викладено правила пожежної безпеки під час перебування в лісопаркових зонах“ , – повідомляє пресс-служба ДСНС України у Закарпатській області.

Нагадували про небезпеку розведення багаття у непристосованих для цього місцях, та розповідали правила пожежної безпеки місцевому населенню. Сьогодні, 30 вересня  працівники  Свалявського, Перечинського  та Мукачівського підрозділів […]