Всеукраїнський день бібліотек

5 років ago admin 0

Щорічно 30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Працівники Хустської центральної міської бібліотеки мають подвійне свято, адже святкують днями й річницю утворення книгозбірні, цього ж року – 70-ту. На урочисту подію запрошуються всі бажаючі. Тож, у неділю, 29 вересня о 16.00, в читальній залі чекаємо! 

Сьогодні книгозбірні – це
інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток
українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Адже нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Власне, подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, а також з нагоди 70-ої річниці утворення Хустської центральної міської бібліотеки. Тож, це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

З повагою Хустський
міський голова Володимир Кащук