Закарпатські вогнеборці ліквідували три пожежі у житлових будинках

5 років ago admin 0

Впродовж минулої доби, 24 вересня, з 22 пожеж  що виникли на території Закарпатської області – три випадки сталися у приватних житлових будинках.

Так, о  08:05 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у  житловому будинку на вул. Петефі у м. Чоп. Там зайнялася житлова кімната. На щастя пожежу вчасно помітили та сповістили про все рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, котрі швидко прибули до місця та ліквідували займання на початковій його стадії. До їх прибуття вогонь встиг знищити частину домашнього майна на площі 3 кв.м.

Наступний випадок трапився о 12:25 у с. Лохово Мукачівського району.  За поки невстановленої причини зайнялося перекриття житлового будинку. Як і в попередньому випадку, займання ліквідували вогнеборці 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.  До їх прибуття стихія встигла пошкодити 4 кв.м. перекриття та  6 кв. м. покрівлі житлового будинку.

Вже о 20:30 роботи додалося вже перечинським рятувальникам, котрі виїздили на гасіння пожежі у приватному помешканні на вул. Перемоги у с. Порошково Перечинського району. Займання вдалося швидко ліквідувати, проте до їх прибуття вогонь знищив 15 кв. м. покрівлі житлового будинку. Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області