Закарпатський муздрамтеатр вирушає на осінні гастролі до Києва

5 років ago admin 0

Уже стало доброю традицією, що восени найбільший театр Закарпаття вирушає на гастролі до столиці.

У неділю, 29 вересня, о 15.00 та о 19.00 Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв на сцені оперної студії Національної музичної академії України імені П.Чайковського покаже комедію «№ 13» за п’єсою «Він, вона, вікно і небіжчик» відомого англійського драматурга Рея Куні (режисер-постановник – заслужений артист України Михайло Фіщенко).

У понеділок, 30 вересня, о 19.00 там же «шерегіївці» зіграють драму «Жменяки» за романом Михайла Томчанія. (Режисер і автор інсценізації – народний артист України Анатолій Філіппов).

У вівторок, 1 жовтня, закарпатці виступлять у Білій Церкві: о 12.30 покажуть дитячу казку «Велике жабеня» у Будинку культури, що належить ПК «Білоцерків МАЗ» (постановка Олександра Саркісьянца). О 14.00 там же покажуть драму «Мати-наймичка» за творами Тараса Шевченка у постановці Анатолія Філіппова.

У середу, 2 жовтня, закарпатці виступатимуть в Ірпені: о 13.30 покажуть «Мати-наймичку» в Ірпінському економічному коледжі, а 17.30 зіграють «Жменяки» в Ірпінському державному коледжі економіки та права Національного університету Державної податкової служби України.