Додаткові системи відеоспостереження в Міжгірському лісгоспі допомагають в охороні

5 років ago admin 0

Відеоспостереження уже давно дісталося закарпатських лісів. Лісівники застосовують камери з метою боротьби з браконьєрством, лісопорушеннями та стеженням за дикими тваринами.

У Міжгірському лісовому господарстві розташовано 11 камер відеонагляду. Це дає можливість контролювати лісфонд і ефективніше виявляти лісові пожежі.

Одна камера дозволяє лісівнику наглядати за угіддями в радіусі 2 кілометрів від місця її розміщення. Кажуть – це допомагає виявляти пожежу на ранньому етапі. Також камери допомагають вартовим лісу унеможливлювати незаконну рубку лісу.

Петро Бойко, головний лісничий Міжгірського лісгоспу: “Камери відеоспостереження дуже ефективна річ і на сьогодні… значно швидше можна буде виявити початок пожежі і її вчасно локалізувати. Також камери є ефективними у боротьбі з незаконними рубками, адже лісопорушники знають, що на КПП при в’їзді стоять камери і вкрасти та транспортувати деревину неможливо”.

Відеоспостереження уже давно дісталося закарпатських лісів. Лісівники застосовують камери з метою боротьби з браконьєрством, лісопорушеннями та стеженням за дикими тваринами. У Міжгірському лісовому господарстві розташовано 11 […]