Ужгородські лісівники звітують про роботу за І півріччя 2019 року

5 років ago admin 0

В І півріччі 2019 року колектив ДП “Ужгородське ЛГ”, незважаючи на всі негаразди, труднощі та проблеми, спрацював досить успішно. Звичайно довелось багато та напружено працювати, прикласти чимало зусиль та саме завдяки цьому було досягнуто позитивних результатів діяльності, втілено в життя багато задумів, маємо багато здобутків та про все по порядку.

Найголовніше те, що обсяги основних робіт з лісовідновлння за І півріччя виконані успішно, а деякі навіть перевиконано.

Всі зруби своєчасно засаджуються новими посадками. А з нової посадки вже за 20-30 років будуть перші ділові сортименти. Це є одним із принципів безперервного лісокористування, коли на зміну старим насадженням приходять нові, і будь-яка рубка є однією із сходинок даного процесу.

Своєчасно були проведені: прияння природному поновленню на площі 5,6 га, проведено доповнення лісових культур в лісовому фонді при плані 40 гектарів – фактично виконано 70,1 га.

Догляд за лісовими культурами провели лісові господарники на площі 176,5 га. Продовжуємо збільшувати площу доглядів.

Для забезпечення потреб підприємства в якісному садивному матеріалі минулого року проведено посівні роботи в лісових розсадниках та теплицях на площі 0,1 га, а закладка шкілок здійснена на площі 0,035 га. Звичайно надаємо перевагу вирощуванню хвойних для новорічно-різдвяних свят. Так доповнення плантацій новорічних ялинок виконано на площі 1,7 га, а догляд за плантаціями зроблений на площі 1,9 га.

В І півріччі 2019 року колектив ДП “Ужгородське ЛГ”, незважаючи на всі негаразди, труднощі та проблеми, спрацював досить успішно. Звичайно довелось багато та напружено працювати, прикласти […]