Лісівники Свалявського лісгоспу нагаують про наближення зими

5 років ago admin 0
Приказка «готуй сани влітку, а воза взимку» не завжди відображає існуючу ситуацію з підготовки жителів району до зими. Про це свідчить ажіотаж на дрова паливні, який виникає з настанням холодів, оскільки не всі готуються до зими заздалегідь.
 
Планові обсяги заготівлі деревини ДП «Свалявський лісгосп» дозволяють повністю забезпечити запити всіх покупців району у паливному ресурсі, але виконати запити всіх одночасно, з настанням осені, немає можливості.
 
Особливостями заготівлі деревини кожного лісогосподарського підприємства є залежність від світлового дня (в зимовий період обсяги заготівлі зменшуються).
 
Крім того, як радять досвідчені господарі, варто мати дворічний запас дров – так вони встигають досить добре просохнути, а це в свою чергу веде до збільшення ККД, кращої віддачі тепла та зменшення кількості спалюваних дров. Також варто зазначити, що купити дрова навесні чи влітку можливо за найбільш вигідною ціною.
 
Виходячи з вищесказаного, працівники Свалявського лісового господарства опубліковують ціни на дрова.
 
Всіх споживачів, які ще не розпочали закупівлю дров, просимо звертатися в Свалявський держлісгосп чи пункти реалізації паливних дров, які відкриті спеціально для населення й куди громадяни можуть звернутися по дрова. Вони розташовані за адресами :
 
м.Свалява вул. Чорновола, 15а
 
с.Плоске вул. Головна, 263
 
с.Поляна вул. Духновича, 98
 
с.Дусино вул. Миру, 195
 
с.Березники вул. Головна, 234
 
с.Керецьки вул. Замостянська, 193

Приказка «готуй сани влітку, а воза взимку» не завжди відображає існуючу ситуацію з підготовки жителів району до зими. Про це свідчить ажіотаж на дрова паливні, який […]