Люди в зелених формах розповіли про лісове насіння та методи його збору

5 років ago admin 0
В рамках лісівничого тижня працівниками ДП «Воловецьке ЛГ» а саме головним лісничим Мироном Стецо та провідним інженером з лісових культур Михайлом Дужаром була організована зустріч з учнями 8-го класу Гукливської школи на чолі з учителем Галною Шкиртою. 
 
Тема лісової зустрічі – «Лісове насіння та методи його збору». Зустріч проходила в режимі спілкування. Для початку в класі була проведена невеличка лекція а потім, щоб учням було більш зрозуміліше вийшли на шкільне подвіря де і показали на практиці як правильно збирати, доглядати та висаджувати насіння.
 
Мирон Стецо розповідає, що лісові господарники були приємно здивовані, побачивши шкільне подвіря. Адже на кожному дереві були розвішані годівнички та шпаківні.
 
Як розказав один з учнів а саме Юрій Лопіт ,що він завжди виготовляє та розміщує ці годівнички. Учні під час зустрічі були активні, задавали багато запитань та впевнено відповідали на наші запитання до них.

В рамках лісівничого тижня працівниками ДП «Воловецьке ЛГ» а саме головним лісничим Мироном Стецо та провідним інженером з лісових культур Михайлом Дужаром була організована зустріч з […]