В Ужгороді відбулися масові змагання із греко-римської боротьби. ФОТО

5 років ago admin 0


Протягом трьох днів, 6–8 вересня, в ужгородському СК «Юність» тривав видовищний всеукраїнський турнір із греко-римської боротьби – відкритий «Кубок Закарпаття».


На Срібну землю завітало більше 150 спортсменів із різних куточків України. Визначали найсильніших серед юнаків 2007-2008 р.н. та 2009-2010 р.н. у різних вагових категоріях. На турнірі зібралися борці з високим рівнем підготовки. Юні спортсмени виходили на килим із максимальною концентрацією і жагою до найвищого результату. Більшість учасників демонструвала хорошу техніку, тож сутички за участі провідних борців відбувалися у цікавій безкомпромісній боротьбі.


За словами організаторів, змагання з греко-римської боротьби такого рівня на Закарпатті проводили неодноразово, однак в Ужгороді подібний турнір відбувся вперше. Його планують зробити традиційним і проводити щороку на початку осені.


За підсумками яскравих та виснажливих двобоїв перше загальнокомандне місце дісталося команді з Одеси. Інші дві сходинки п’єдесталу пошани зайняли спортсмени із Закарпаття. На другій позиції фінішували мукачівці, а на третій – тячівці.


Окрім цього, паралельно відбувався командний Кубок Закарпаття з греко-римської боротьби серед юнаків до 15 років (2004-2005 р.н.). Загалом на килим вийшло близько 40 борців. Головний трофей вдалося вибороти команді Тячівського району. На другій позиції розташувалися представники Мукачівщини, а трійку призерів замкнули спортсмени з Берегівщини.


 «Карпатський об’єктив»