Проведено профілактичний рейд

5 років ago admin 0

Відповідно до Законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про охорону дитинства» у зв’язку з проведенням профілактичного заходу «Урок» на території Воловецького району, провідним спеціалістом служби у справах дітей – Чекетою О.В., головним спеціалістом управління соціального захисту населення – Андрійчак Н.М. спільно з дільничним офіцером поліції Воловецького відділення національної поліції ГУНП в Закарпатській області – Бобоничем І.В. проведено профілактичний рейд з метою надання дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального періоду, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлення дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності. Проведено профілактичну роботу з дітьми та батьками щодо наслідків неналежного виховання дітей, оформлення соціальних виплат, залучення дітей до навчально-виховного процесу, запобігання вчинення домашнього насильства і т.д.

Під час рейду перевірено умови проживання 4 сімей, в яких виховуються 17 дітей, які знаходяться в складних життєвих обставинах. У ході відпрацювання було охоплені населені пункти району: с. Лази та с. В.Ворота.

Перевірено 3 торговельні заклади стосовно реалізації спиртних напоїв та тютюнових виробів дітям. В результаті порушень визначених законодавством не виявлено.

Служба у справах дітей РДА

Відповідно до Законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про охорону дитинства» …