Закарпатські рятувальники привітали учнів Часлівецької школи-інтернат з Днем знань

5 років ago admin 0

2-го вересня у більшості навчальних закладів Закарпатської області пройшов День знань. Не оминув цей захід і Часлівську школу-інтернат. Привітати підшефний загальноосвітній  заклад за традицією прийшли і співробітники  оперативно-рятувальної служби.

Відкрив урочисту лінійку директор школи Михайло Михайлочко. Він привітав дітей із початком навчального року, побажав їм успіхів у навчанні, яскравих вражень, нових знань, вірних друзів та добрих вчителів.

У свою чергу представник від У ДСНС у Закарпатській області Олександр Беспалько звернувся до всіх присутніх з привітальним словом: «Сьогодні тисячі юних громадян нашої держави повернулися після канікул для набуття нових знань. Рятувальники ДСНС бажають вам, щоб знання засвоювалися легко й швидко. Батькам, щоб їхні діти були самостійними. Прагнули до знань і отримували високі бали. Педагогам – креативних і яскравих ідей. Нехай День знань випромінює добро й світло. Дарує всім гарний настрій і море позитиву»! 

Далі рятувальники передали представникам закладу подарунки, що знадобляться учням  під час навчального процесу.

На знак поваги дітки подарували квіти вчителям та вихователям.

Рятувальники Закарпаття вітають всіх учнів з початком навчального року і бажають на цьому шляху підкорити вершини знань, зустріти нових та надійних друзів та досягти омріяної мети!

DSC_0380.JPG   DSC_0389.JPG

DSC_0393.JPG   DSC_0403.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області