Закарпатські рятувальники взяли участь у відзначенні Дня Державного прапора України

5 років ago admin 0

Сьогодні українці святкують День Державного прапора – символу суверенітету та єдності нації, уособлення могутності та незалежності нашої держави.  Урочисті заходи з цієї нагоди відбулись сьогодні в Ужгороді. 

Керівництво краю, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, військовослужбовці, представники правоохоронних структур, студентська молодь, духовенство, мешканці області, а також керівний склад Управління ДСНС України у Закарпатській області поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку на площі Народній, після чого на площі розгорнули 100-метровий Державний прапор. Цей прапор є найбільшим на Закарпатті.

А далі, урочиста хода на чолі з мажоретками-барабанщицями Ужгородського коледжу культури і мистецтв вирушила на набережну Незалежності, де відбулося покладання квітів до пам’ятника президенту Карпатської України Августину Волошину. 

Подібні заходи цього дня відбулись у кожному районі області. Зокрема в урочистій обстановці були підняті Державні прапори України біля кожного пожежно-рятувального підрозділу Закарпаття.

 

 

У ДСНС України у Закарпатській області

IMG_7336.JPGIMG_7278.JPG

IMG_7377.JPGIMG_7359.JPG

IMG_7321.JPGIMG_7291.JPG