Лісівники ДП «Рахівське ЛДГ» допомогли з ремонтом дороги

5 років ago admin 0

Рахівські лісівники допомогли зробити дорогу у Видричці. Через погану дорогу громада села неодноразово зверталася до лісівників. 

12.08 поточного року до ДП «Рахівське ЛДГ» надійшла колективна заява від мешканців села Видричка з проханням ремонту дороги в лісовому фонді підприємства по вулиці Павлик (КОПІЯ ДОДАЄТЬСЯ).

15.08.2019 року отримано лист від Видричанської сільської ради по допомогу у ремонті дороги по вулиці Павлик. У листі зазначено, що наявне місце для забору гравійної суміші (КОПІЯ ДОДАЄТЬСЯ).

Зважаючи на катастрофічний стан дороги, на підставі неодноразових звернень громадян та сільської ради, виготовленої кошторисної документації, 20.08.2019 року ДП «Рахівське ЛДГ» надавало допомогу в заборі гравійної суміші у місці, визначеному Видричанською сільською радою із залученням техніки ДП «Рахівське ЛДГ» та було проведено підсипку вулиці Павлик в межах лісфонду підприємства. Однак, ця допомога розцінена деякими «активістами» як зухвала крадіжка та незаконне збагачення. 

Таким чином, в подіях, які були опубліковані в соціальній мережі Facebook 20.08.2019, немає жодних корупційних схем, неправомірних дій та зловживань з боку ДП «Рахівське ЛДГ».

 
















Рахівські лісівники допомогли зробити дорогу у Видричці. Через погану дорогу громада села неодноразово зверталася до лісівників.  12.08 поточного року до ДП «Рахівське ЛДГ» надійшла колективна заява […]