На Березнянщині ростуть дерева епохи динозаврів

5 років ago admin 0

У 60-ті роки ХХ століття почалася цілеспрямована наукова розробка біологічно активних добавок – біокоректорів натурального походження, які значно розширили можливості профілактичної медицини. Вони активізують імунну систему нашого організму. При цьому ми отримуємо оптимальний результат без побічних ефектів. Ростуть дерева епохи динозаврів і на Березнянщині.

Одним з найсильніших антиоксидантів натурального походження є гінкго білоба. Він здатний нейтралізувати вільні радикали, при цьому надійно захищаючи стінки судин. Таким чином, поліпшується кровообіг в усіх органах тіла, що в свою чергу сприяє активному надходженню кисню в мозок та інші органи.

Активні речовини гінкго білоба можна поділити на дві групи: флавоноїди і терпени. Всі екстракти з даної рослини засновані на цих двох компонентах. Флавоноїди сприяють правильному кровообігу і постачанню клітин киснем, а також поживними речовинами, що дуже важливо для роботи мозку, поліпшення пам’яті і здатності концентруватися. Саме тому його рекомендують застосовувати для підтримки мозкової діяльності в літньому віці.

Великоберезнянські лісівники розповідають, що гінкго допоможе уникнути таких неприємних симптомів як забудькуватість або шум у вухах, причиною виникнення яких може бути погіршення мозкового кровообігу. Для молодих людей ця формула теж корисна, особливо під час підвищених емоційних навантажень (стрес, екзаменаційний період, напружені трудові будні), а також для тих, хто активно займається спортом. Гінкго особливо рекомендується тим, у кого часто мерзнуть руки і ноги, і тим, хто погано переносить холодну пору року. Крім того, воно є прекрасним антиоксидантом, що захищає клітини від шкідливої дії вільних радикалів.

Звичайно, сучасні біодобавки на основі гінкго – це не домашні заготовки. У кожній таблетці такого препарату активних речовин міститься стільки, скільки в п’яти кілограмах листя. Це потужний і ефективний засіб і для лікування, і для профілактики хвороб і вікових недуг. Кому хочеться бачити свою старість або старість своїх близьких безпам’ятною, німою і безпорадною? На щастя, цього можна уникнути. Чудове дерево гінкго білоба, що дійшло до нас з епохи динозаврів, поділиться з вами своєю життєвою силою і допоможе продовжити молодість.

У 60-ті роки ХХ століття почалася цілеспрямована наукова розробка біологічно активних добавок – біокоректорів натурального походження, які значно розширили можливості профілактичної медицини. Вони активізують імунну систему […]