Виноградівські лісівники завітали на «День відкритих дверей» до військової частини

5 років ago admin 0

Сьогодні, 20 серпня, у окремому підрозділі 128-мої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади відбувся «День відкритих дверей».

Виноградівські лісівники, зокрема 45 військовозобов’язаних працівників підприємства відвідали захід, де мали змогу дізнатися про історію військової частини, її бойовий шлях та ознайомитися з побутовими умовами служби військових.

Гостям також було представлено зразки військової техніки та озброєння інженерних військ, а також наголошено на перевагах військової служби у Збройних Силах України за контрактом – гідне грошове забезпечення, соціальний пакет, збереження робочого місця, кар’єрне зростання, пенсійне забезпечення, виділення земельних ділянок під будівництво, пільги та інше (WWW.MIL.GOV.UA, 0-800-500-051).

Окрім того, на підприємстві було проведено нараду щодо участі працівників лісгоспу у зборах резервістів та військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони Закарпатської області, що проходитимуть з 22 вересня по 02 жовтня 2019 року.

Сьогодні, 20 серпня, у окремому підрозділі 128-мої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади відбувся «День відкритих дверей». Виноградівські лісівники, зокрема 45 військовозобов’язаних працівників підприємства відвідали захід, де мали […]