Закарпатські правоохоронці виявили за добу 6 нетверезих водіїв

5 років ago admin 0

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Берегівському, Хустському, Рахівському районах. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Стеблівка Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки трактор марки «ЮМЗ», на причепі якого не працювали

габарити. За кермом перебував житель села Крайниково в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Іза на Хустщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,80 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за

керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Гут Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мопед марки «Vірer», водій якого не мав захисного шолома. За кермом

перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не має. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Випадок керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського району та ще два – працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області