Правоохоронці Закарпаття домовилися з лісниками спільно протидіяти злочинам у сфері лісового господарства

5 років ago admin 0

Правоохоронці домовилися спільно протидіяти злочинам у сфері лісового господарства. Завдяки спільним зусиллям, проблему незаконних вирубок намагатимуться подолати.

Керівництво Перечинського відділення поліції, за вказівкою Національної поліції України, ініціювало зустріч з представниками територіальних лісгоспів. Під час зустрічі начальника поліції Перечинщини Михайла Немеша з прокурором Юрієм Нам’яком, директором ДП «Перечинський лісгосп» Ярославом Кополовцем та керівником ДП «Ужгородське військове лісництво» Юрієм Урбаном, обговорили питання контролю за законністю заготівлі та переробки лісосировини.

Як запевнив очільник Перечинської поліції, боротьба з незаконним лісовим бізнесом залишається одним із пріоритетів правоохоронців краю:

«Поліція виявлятиме та притягатиме до передбаченої законом відповідальності як осіб, котрі здійснюють незаконну вирубку лісу, так і тих, хто покриває їхню злочинну діяльність. Увагу патрулів акцентовано на зупинці та перевірці документів у водіїв та підприємців, котрі перевозять деревину. Позиція поліції – однозначна: лісовий бізнес на Закарпатті повинен діяти виключно у рамках чинного закондавства».

 

Правоохоронці домовилися спільно протидіяти злочинам у сфері лісового господарства. Завдяки спільним зусиллям, проблему незаконних вирубок намагатимуться подолати. Керівництво Перечинського відділення поліції, за вказівкою Національної поліції України, […]