СТОРІНКА СЕЛИЩНОЇ РАДИ В СОЦІАЛЬНІЙ МЕРЕЖІ

5 років ago admin 0

   6 серпня 2019 року. На початку поточного місяця започаткована і ведеться сторінка Воловецької селищної ради в соціальній мережі Facebook .

   Зважаючи на популярність соціальної марежі Facebook, з метою розширення засобів зв"язку і спілкування з територіальної громадою, покращення її інформування про діяльність селищної ради, започатковано сторінку в цій соціальній мережі. На вказаній сторінці можна буде переглянути матеріали даного сайту, іншу інформацію. Так 5 серпня на сторінці Facebook було опубліковано короткий фотозвіт про роботу селищної ради з ремонту вулиць смт Воловець та с. Канора за період с 2011 року по даний час. Зважаючи на інтерес відвідувачів, подібні звіти публікуватимуться і про інші сторони діяльності селищної ради.

   Селищна рада запрошує небайдужих мешканців висловлювати свої побажання, зауваження, пропозиції. Ваші думки, оцінки, підтримка для нас є дуже важливими.

   До відома мешканців, відвідувачів соціальних мереж: більш детальні фотозвіти періодично публікуватимуться на даному сайті селищної ради в розділі ФОТОГАЛЕРЕЯ. На даний час в ньому вже започатковано альбом "Ремонт вулиць" – https://volovec-miskrada.gov.ua/album/644/.