Берегівські лісівники провели службове розслідування – офіційно

5 років ago admin 0
Інформування засобів масової інформації, громадських активістів та небайдужих громадян щодо неправомірного вимагання “хабаря” працівником ДП “Берегівське ЛГ”.
 
У п’яницю, прокуратурою в Закарпатській області було оприлюднено інформацію щодо вимагання неправомірної вигоди працівником ДП “Берегівське ЛГ” за відпуск дров.
 
У свою чергу на основі даних прокуратури та документів, на підставі яких було реалізовано лісопродукцію (5кмб) було утворено комісію та проведено службове розслідування обставин затримання майстра лісу ЛМЛ “Маурера” Дмитра Музичука, в результаті якого встановлено:
 
лісопродукцію, яка була відвантажена і слідувала у село Астей, попередньо було заготовлено у кварталі 33 виділ 5 ЛМЛ “Маурера”, згідно раніше виписаного лісорубного квитка. Усі необхідні документи додаються для оприлюднення.
 
Серія вищезгаданого лісорубного квитка – ЗА ЛРК №006422 від 21.05.19. Власною лісогозатівельною бригадою лісгоспу проведено через електронний облік деревини з використанням кишенькового персонального комп’ютера (КПК), серійний номер – NXZ-11243 0300, промарковано бирками – 542595457 для деревини породи граб у штабелі.
 
Операцію по реалізації лісопродукції відображено в журналі реалізації (відпуску) лісової продукції за липень поточного року. Дані занесені в журнал по лісництву “Маурера” по квартал 33, виділ 5 (форма ЛГ-23) та рапорті про рух лісової продукції за липень ЛМЛ “Маурера” , станом на 30.07.19 (форма ЛГ -6). На підставі заяви жительки Берегівського району дрова оплачені в касі за затвердженою ціною – 570 гривень на 1 кбм., відповідно до виданим орденом – 887 на право відпуску лісопродукції, номер касового ордера – №890.




Інформування засобів масової інформації, громадських активістів та небайдужих громадян щодо неправомірного вимагання “хабаря” працівником ДП “Берегівське ЛГ”.   У п’яницю, прокуратурою в Закарпатській області було оприлюднено […]