Закарпатська поліція розпочала слідство за фактом ДТП з кількома загиблими

5 років ago admin 0

За фактом аварії зі смертельним наслідком, що трапилася на Свалявщині, поліція розпочала кримінальне провадження. На місці працює відділ з розслідування злочинів у сфері транспорту разом зі свалявськими колегами.

Закарпатська поліція розпочала слідство за фактом ДТП з кількома загиблими. Аварія трапилася сьогодні, 29 липня, о 9:40 на трасі «Київ-Чоп», неподалік села Неліпино Свалявського району. Як попередньо з’ясували слідчі, що прибули за викликом, зіткнулися два авто: вантажівка «DAF», під керуванням 26-річного мешканця Чернігова та автомобіль марки «Volkswagen Tiguan».

У позашляховику перебували троє громадян, персональні дані яких ще встановлюються. Двоє чоловіків віком 47-ми та 45 років – загинули на місці аварії, а 43-річна жінка, яка попередньо була госпіталізована до лікарні, не приходячи до тями, померла у медзакладі.

На місці події працюють слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Закарпаття та свалявські правоохоронці. Попередня правова кваліфікація події – ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті кількох осіб. У справі розпочате досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області