Проект Комунального підприємства "Ужгородське районне агентство розвитку" в переліку переможців!

5 років ago admin 0

Проект Комунального підприємства “Ужгородське районне агентство розвитку” в переліку переможців!

Проект “Традиції без кордонів” Невицької сільської ради і КП “Ужгородське районне агентство розвитку” Ужгородської районної ради!

Вітаємо переможців конкурсу “Малі міста – великі враження”
17 Лип, 2019
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 10 липня 2019 р. № 535-р
Київ
Про затвердження переліку культурно-мистецьких проектів — переможців конкурсу культурно-мистецьких проектів “Малі міста — великі враження”, які реалізуються у 2019 році на умовах співфінансування з державного бюджету

1. Затвердити перелік культурно-мистецьких проектів — переможців конкурсу культурно-мистецьких проектів “Малі міста — великі враження”, які реалізуються у 2019 році на умовах співфінансування з державного бюджету, згідно з додатком.

2. Міністерству культури здійснити видатки, необхідні для реалізації культурно-мистецьких проектів згідно з переліком, затвердженим цим розпорядженням, за бюджетною програмою 1801170 “Загальнодержавні заходи у сферах культури та мистецтв, охорони культурної спадщини, вивезення, ввезення і повернення культурних цінностей, державної мовної політики, міжнаціональних відносин, релігії та захисту прав національних меншин” на умовах співфінансування.

Прем’єр-міністр України В. ГРОЙСМАН