Семінар з питань підвищення економічного розвитку району

5 років ago admin 0

8 липня 2019 року в приміщенні райдержадміністрації  відбувся семінар для представників органів місцевого самоврядування, районної державної адміністрації та райради «Підвищення економічної спроможності Воловецького району», організований департаментом економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА та Закарпатським ЦРМС.

Під час семінару учасники заходу познайомилися   з умови конкурсу бюджетної секторальної підтримки Євросоюзу,  проговорили ідеї, які вони могли б подати на цей конкурс,  ознайомилися із заявкою конкурсу на прикладі Воловецького району, поговорили про різні інструменти, зокрема про ДФРР та інші грантові ресурси.

Також учасники заходу обговорили нові підходи в регіональній політиці, зокрема розвиток гірських територій.

Організатори семінару ознайомили учасників з прикладами найефективніших світових практик розвитку гірських територій. Наостанок  проговорили своє бачення  стратегії розвитку Закарпатської області, яка зараз розробляється, в контексті саме гірських територій.

8 липня 2019 року в приміщенні райдержадміністрації  відбувся семінар для представників органів місцевого самоврядування, районної державної адміністрації та райради …