На Закарпатті презентують нову дитячу книжку Олександра Гавроша

5 років ago admin 0

OHНа початку цього року київське видавництво “Фонтан казок” надрукувало нову книжку відомого дитячого письменника Олександра Гавроша “Різдвяна історія Ослика Хвостика”.

Весела пригодницька повість розповідає про віслючка, який живе у духовному центрі на Закарпатті і якого несподівано викрадають злодії. Бідолашна тварина за кілька зимових святкових днів пережила справжню одіссею, потрапляючи з одних рук в інші, поки нарешті не домоглася повернення до рідної домівки.

Книжка про зворушливу історію ослика на кумедне ім’я Хвостик із чудовими малюнками Світлани Сови здобула прихильність і дорослих, і маленьких читачів. Сам автор пообіцяв презентувати книжку на місці пригод ослика Хвостика й навіть познайомити його з читачами.

Тож у середу, 17 липня, о 15.00 в духовному центрі села Анталовці на Ужгородщині, де протягом літа працює дитячий табір, відбудеться презентація книжки “Різдвяна історія ослика Хвостика” за участі Олександра Гавроша та справжніх прототипів захопливої дитячої повісті, – інформують організатори.