Заява Валерія Мурги щодо вручення підозри (ВІДЕО)

5 років ago admin 0
Начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга зробив заяву щодо вручення йому підозри.

Вірю в обєктивності, неупередженого розслідування кримінальних справ, порушень лісового законодавства, обєктивних висновків і рішень щодо притягнення до відповідальності осіб, які порушують закон.

У підтвердження до сказаного, заявляю, що я готовий сприяти розслідуванню всіх справ, в разі необхідності зявлятися до правоохоронних органі для вручення підозри, допитів, проведення інших слідчих дій. Твердо переконаний у перемозі обєктивності прийняття рішення.

Я неодноразово заявляв і в черговий раз запевнюю, що лісівники відкриті до співпраці з правоохоронними органами, спілкування зі ЗМІ, представниками влади та громадськості.

Нагадаємо також , що Лісівники Закарпаття звернулися до Президента України та Генпрокурора

 

Лісівники Закарпаття вимушені звернутися до Вас у зв’язку з ситуацією, що склалася в лісовій галузі нашого краю.

Закарпаття –одна з найбільш лісистих областей України, де лісистість становить 52%,  а площа земель лісового фонду, підпорядкованих  Закарпатському  обласному  управлінню  лісового та мисливського господарства складає 588,8 тис га.

Щорічний приріст  складає 2,5 млн кбм, тоді як лісогосподарськими підприємствами обласного управління лісового та мисливського господарства в рік від усіх видів рубок заготовляється в середньому 1,1- 1,2 млн кбм, що становить тільки  48%  від щорічного приросту (в країнах Європи цей показник становить 70-80%).

В лісовій галузі області в лісогосподарських підприємствах, деревообробній галузі, представників малого та середнього бізнесу зайнято не менше 30-ти  тис. осіб, яким вчасно виплачується заробітна плата, та працею яких наповнюються місцеві і державний бюджети.

За 2018 рік лісогосподарські підприємства обласного управління лісового та мисливського господарства  реалізували продукції та послуг на 1,1 млд грн., сплачено платежів та податків до державного та місцевого бюджетів, єдиного соціального внеску 450,8 млн грн.,  середньомісячний розмір заробітної плати одного працівника становить понад 11 тис. грн.

 

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга зробив заяву щодо вручення йому підозри. Вірю в обєктивності, неупередженого розслідування кримінальних справ, порушень лісового законодавства, […]